Pantedugnad 14. august

Det er igjen klart for pantedugnad. Samle så mange flasker som mulig og lever dem på Løvberg gård.

HSK på Elverumsturneringen

Frukt til spillere og telt som samlingspunkt

Dugnadsliste fotballen 2019

Kioskvakt på Øienbana under Elverumsturneringen

Klubbrenn og klubbmesterskap 2019 - renndeltakelse

Vedlagt finner du oversikt over antall renn du har deltatt på denne skisesongen.

Årsmøte Hernes IL langrenn og skiskyting

Årsmøte kjøres tirsdag 19. mars kl. 18.30 på klubbhytta. Vedlagt ligger saksliste for årsmøte 2019, Årsberetning og regnskap.

Klubbmesterskap 13. mars 2019 - resultater

Vedlagt finner du resultatlista for klubbmesterskapet.

Hernes har vært representert på flere renn i helga, både junior NM, ungdomsbirken og skiskyting.

JR NM langrenn på Savalen tok Karoline Grøtting 4.plass på fristil. Gratulerer. På Ungdomsbirken deltok Kristine Gøbel, Eirik Linderud og Even Linderud. Kjempebra jobba alle tre, og en 2. plass på Even. På Bama skiskytterfestival på Bjerke var Hernes IL representert med 8 skiskyttere fra klasse nybegynner opp til 16 år. Sverre Groven Johansen, Sigve Magnor, Tuva Lester Bjaadal, Krisander Kørra, Karoline Kørra, Oda Stensrud, Linnea Wolden Alme og Stian Fedreheim. Mye bra skyting og bra innsats av alle sammen. Pallplass til Linnea med 1. plass søndag og Stian med 1. plass lørdag og 2. plass søndag.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Grasrotandelen